Sanding Bands

Artikel 11 van 14

Sanding Bands of ook wel schuurrolletjes zijn samen met de mandril bit een goedkopere en hygiënisch vijl oplossing door dat ze per rolletje veel goedkoper zijn dan een standaard vijl, hier door is het in de kosten geen probleem om voor iedere klant (en/of handeling een schoon en nieuw rolletje te gebruiken. Deze manier van schoon en Hygiënisch werken zal zeker door jouw klant zeer worden gewaardeerd. voor het grove snel weg frezen gebruik je de 80 grit hoe hoger het grit getal is hoe fijner de frees. Voor weinig en voorzichtig frezen gebruik je daarom een 100 of120 grit, en voor de extra fijne afwerking de 180 grit. Ook heeft de snelheid van de machine van invloed op het vijl proces.

Wij verkopen schuurrolletjes in diverse grit, hoe hoger het getal hoe fijner de grit. Grit is de fijn of grof heit van het schuurrolletje.

  • 80 en 100 grit schuurrolletjes zijn de meest grove, en zijn geschikt voor het snel weghalen van oud product. Wees zeer voorzichtig en gebruik deze nooit op de natuurlijke nagel, hier voor is deze te grof en zal er teveel schaden aan de nagel ontstaan.
  • 120 grit is middel grof en werkt perfect bij het snel een matig veel product weg halen zoals bij het opvullen van de kunst nagel of het verwijderen van Gellakken
  • 180 en 240 grit zijn fijne grit en werkt perfect bij het afwerken van de nagels en daar bij is de 240 bedoeld als laatste vijlen voor het polijsten of het aanbrengen van gellak of een top lak

Winkelwagen

Dins. t/m Vrij. 9 -15 uur

Zaterdag 10 -14 uur

Zondag & Maandag Gesloten

   

Aanmelden voor Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Aanmelden
© 2016 - 2024 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel