Bio Clean doekjes reinigen fantastisch. De doekjes worden onder cleanroom omstandigheden geproduceerd in een EN-ISO 13485 gekwalificeerde faciliteit Als consequentie van de toenemende logistieke complexiteit voor het vervoer van gevaarlijke stoffen vindt het afvullen en afsealen van de verpakkingen sinds kort in Nederland plaats.
Dit geeft niet alleen meer stabiliteit in de goederenstroom, het geeft ook een directere borging van het kwaliteitssyteem.
Eigen design - gecombineerd met directe inkoop – resulteert in zeer concurrerende producten die zich door kwaliteit en prijs kunnen meten met elk ander product op de markt.De Bioclean add wipe zijn geen dunne, papierachtige velletjes met een drupje vloeistof die per 200 in een klein busje gepropt zitten,  maar een doekje waar je daadwerkelijk mee kunt reinigen!

Sorteer op

Winkelwagen

SALES

Aanmelden voor Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Aanmelden

Pedicure Company Copyright © 2006-2023 All Rights Reserved.    KvK 59605162. Alle getoonde prijzen op deze site zijn in Euro excl.BTW en zonder verzendkosten​. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten.

© 2016 - 2023 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel