Bij de zoek tocht naar Gellak of gel polish is er veel keuze en prijs verschil te vinden, en het is niet altijd makkelijk om hier een juiste keuze in te maken, om deze reden hebben wij al onze gellakken al voor jouw getest, hierdoor kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat wij de beste kwaliteit producten met een hoge salon kwaliteit aan jouw kunnen bieden.
Deze mooie gelpolisch draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Al je favoriete kleuren zijn bij ons te vinden en deze blijven (bij juist aanbrengen) minimaal 2 weken perfect zitten en zijn daarnaast ook weer eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. Natuurlijk zijn al onze Gellakken  ideeaal bij gebruik op de naturlijkenagel en teennagels.

Winkelwagen

SALES

Aanmelden voor Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Aanmelden

Pedicure Company Copyright © 2006-2023 All Rights Reserved.    KvK 59605162. Alle getoonde prijzen op deze site zijn in Euro excl.BTW en zonder verzendkosten​. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten.

© 2016 - 2023 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel