Allpresan nr.3

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
Specificatie Omschrijving
Inhoud 125ml, 300ml
Eigenschap zeer drogehuid

Allpresan Foot Special nr3 Very Dry Skin Foam-Cream

Allpresan Fuß spezial No. 3 Sehr trockene Haut. De droge voet Foam Cream is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van een zeer droge huid van de voeten. De originele schuimcrème zorgt voor een betere vocht balans van de voeten. De schuimcrème bevat 10% ureum. Zorgt voor intensief vocht balans en vermindert de hechting van veel voorkomende ziekteverwekkers aan het huidoppervlak. De schuimcrème trekt snel in is niet vet, zodat kleding direct weer aangetrokken kan worden. Er bestaat geen risico op uitglijden

Voor gebruik goed schudden de bus tijdens gebruik goed rechtop houdt. Voordat u het voor de eerste keer gebruikt, moet u de verzegeling aan de achterkant van de schuimkop ontgrendelen. Voor de juiste en optimale werking 1 á 2x per dag aan brengen.

Aanmelden voor Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Aanmelden

SALES

Pedicure Company Copyright © 2006-2022. All Rights Reserved.    KvK 59605162. Alle getoonde prijzen op deze site zijn in Euro excl.BTW en zonder verzendkosten​. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten.

© 2016 - 2022 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel