O2 Depend Base Coat

Bestel nr.: DEP079
Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
Product info .
Barcode 73131953
Artikel nr. DEP079
Inhoud 3x 5 ml
Kleur Clear

Met de 5 ml potjes hebben de Depend Mini het perfecte formaat, en de speciaal ontworpen penseel maakt het gemakkelijk de lakken aan te brengen.Elke fles is voorzien van een symbool dat de mate van dekking aangeeft die de lak biedt: effen, semi-transparant of transparant. 

Perfecte nagellak aanbrengen:

  1. Begin altijd met een basecoat Gebruik altijd een basis onder gekleurde nagellak; dit is de sleutel om ervoor te zorgen dat de nagellak langer hecht  of afbladdert. Deze beschermt de nagel, om te voorkomen dat het pigment van de nagellak de natuurlijke nagel binnendringt en verkleuring veroorzaakt.
  2. Breng de kleur lak aan in 1 of 2 dunne lagen Breng de kleurde lak in dunne lagen aan. De eerste zal waarschijnlijk een beetje ongelijk zijn, maar de tweede zal er perfect uitzien. 
  3. Sluit af met een topcoat Verzegel  de lak met een topcoat. Breng een of twee dunne lagen aan op de droge nagellak.

Voor verwijderen kies een zachte nagellakremover

  • Gebruik de nagellakremovers die vrij zijn van aceton en olie om te voorkomen dat je nagels uitdrogen en verkleuren. Nagellakverwijderaars die olie bevatten, hebben de neiging om resten op de nagel achter te laten die ervoor kunnen zorgen dat de nagellak niet goed hecht. Gebruik de volgende techniek bij het verwijderen van nagellak: week een wattenbolletje of wattenschijfje in nagellakremover en druk het tegen de nagel, en til het vervolgens schuin op zonder het tegen het nageloppervlak te wrijven. Deze methode vermijdt het risico op nagelverkleuring.

De veganistische formule bevat geen dierlijke ingrediënten.

Ingrediënten: # 2937079 [EAN 73106944] Ethylacetaat,
Butylacetaat, nitrocellulose, adipinezuur/neopentylglycol/trimellietzuuranhydridecopolymeer, acetyltributylcitraat, isopropylalcohol, sucroseacetaatisobutyraat, etocryleen, N-butylalcohol, dimethicon, trimethylsiloxysilicaat, CI 60725.

Winkelwagen

Dins. t/m Vrij. 9 -15 uur

Zaterdag 10 -14 uur

Zondag & Maandag Gesloten

   

© 2016 - 2023 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel