De vapazone verspreidt een fijne nevel stoom. Deze warme stoom laat de poriën openen en bevordert de doorbloeding na ca. 15 min. kunnen de milia en comedonen eenvoudiger worden verwijdert. Deze methode is geschikt voor de vette, onzuivere huid, de slecht doorbloede huid en de vochtarme huid. Gebruik de 'gewone' vapozone niet bij een droge, dunne huid, een gevoelige huid, of een huid met puistjes. Diverse vapazones heben een kruidenreservoir of etherische olie; dit geeft een extra weldadig gevoel. Er zijn ook vapozones met een ozonfunctie. Door middel van deze functie wordt de huid niet alleen verweekt, maar ook licht gedesinfecteerd 

Let op! De hete stoom van het apparaat, kan brandwonden veroorzaken. Zet het apparaat altijd op een afstand van circa 40 cm van het gelaat; ongeveer de lengte van je onderarm. Wend de sproeikop ook altijd van je klant af wanneer je het apparaat uitschakelt.

Sorteer op

Winkelwagen

SALES

Aanmelden voor Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Aanmelden

Pedicure Company Copyright © 2006-2023 All Rights Reserved.    KvK 59605162. Alle getoonde prijzen op deze site zijn in Euro excl.BTW en zonder verzendkosten​. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten.

© 2016 - 2023 PedicureCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel